Fonduri UE

Pentru a va informa despre fondurile europene nerambursabile sunt disponibile foarte multe surse. Una dintre aceste surse este chiar site-ul oficial www.fonduri-ue.ro

Aici veti gasi informatii despre tipurile de activitati eligibile pentru fiecare program in parte. In mod specific, Ghidul Aplicantului, elaborat pentru fiecare apel de propuneri de proiecte, va ofera informatii detaliate despre conditiile de finantare.

“Accesarea unui fond european nerambursabil 100%” este posibila daca implementati corect proiectul propus si acceptat pentru finantare. Obtinerea integrala a finantarii nerambursabile solicitate nu inseamna insa ca dvs, ca si Solicitant, nu trebuie sa cofinantati investitia propusa prin proiect. 

Elaborarea dosarului de finantare nerambursabila se poate face de catre dvs. sau de catre o firma de consultanta. Va recomandam colaborarea cu o firma de consultanta/Consultant care are experienta in acest domeniu. Durata elaborarii si probabilitatea aprobarii dosarului se stabilesc de asemenea cu Consultantul care va identifica oportunitatile de finantare potrivite investitiei dorite de dvs. si care va pregati documentatia aferenta.

Obligatiile si atributiile dvs. pentru accesarea fondurilor europene sunt clar specificate in fiecare Ghid al Solicitantului si in alte documente indicate de catre Autoritatea de Management a programului.

Sansele pentru obtinerea finantarii nerambursabile depind foarte mult de investitia pe care vreti sa o propuneti, de modul in care proiectul dvs. raspunde cerintelor programului de finantare ales si nu in ultimul rand, de modul in care este pregatit dosarul de finantare si in care se realizeaza implementarea proiectului.


Va uram succes!

© Copyright ADAF 2023. Toate drepturile rezervate